Κατασκευή Ιστοσελίδων

 

Κατασκευή ιστοσελίδων από την Greatway σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

  • Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα και χρησιμοποιούμε τα ποιο αποδοτικά μέσα ανάπτυξης. Κάθε ιστοσελίδα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του χρήστη αλλά και στην ταχύτητα απόκρισης.
  • Σχεδιάζουμε μοντέρνα, έξυπνα και αποτελεσματικά sites με στόχο το έργο που θα σας παραδώσουμε να πετύχει τους στόχους του!
  • Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
  • Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης -κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων – στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

Ο ορθός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας αφορά την εμφάνιση, τη λειτουργικότητα αλλά και τις προϋποθέσεις για υψηλή επισκεψιμότητα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

Οι εφαρμογές διαχείρισης οι οποίες δημιουργούνται είναι απόλυτα εύχρηστες προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τα δυναμικά πεδία των sites.

Η GreatWay είναι μία εταιρία η οποία εξειδικεύεται επί πολλά έτη επιτυχημένα στην κατασκευή ιστοσελίδων &  μπορεί να σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές & επιλέγουμε την κατάλληλη εφαρμογή για εσάς σε συμφέρουσα τιμή..